søndag 16. november 2014

Dogs4All


Eksamen er endelig ferdig skrevet og levert, så i dag gikk turen til Norges varemesse og Dogs4All! Begynnelsen av å ha et liv igjen uten all skrivingen og lesingen. Dagen startet veldig tidlig, fordelen er at det ikke er så alt for mange folk der tidlig på morgenen da. Null problem med og komme gjennom svingdørene for disse firbeinte. 


Mellom gåingen rundt ble det noen hvilepauser for å sitte og se på nordisk mesterskap i kreativ lydighet. Mange flinke og kreative deltagere og ser på. 


Tessy var veldig glad for å se meg i dagtidlig når mamma plukket meg opp. Så i hvilepausene ble tiden benyttet til og få litt kos, da aller helst oppå meg nesten. 


Tollvesenet hadde oppvisning med sine tjenestehunder i søk for både narkotika og større pengebeløp, både i kjøretøy, bagasje og på mennesker. 


Selv om det ikke var like godt å ligge krøllet inntil meg, måtte hun strekke litt på nakken, men samtidig følge med på hva som foregikk i ringen. Kanskje ikke den mest behagelige stillingen dette heller men. 


Forsvaret hadde også oppvisning med sine tjenestehunder for søk etter narkotika, de brukte en litt annerledes markering. Der hunden setter seg ned og nistirrer. 


Tessy var ikke veldig fornøyd da forsvaret kom inn i ringen, ikke hjalp det da hundene overfalt denne mannen heller. Da kom hennes meninger veldig klart frem! Så det var bare å holde fast i båndet, for dette mente hun at virkelig ikke var greit! For min del fikk det holde med at hun sa sinne meninger fra tribunen, Men ellers så gikk det helt greit med den store folkemengden og masse andre hunder. Sånn alt i alt en fin kose dag sammen med mamma og Lita. 







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar