fredag 3. oktober 2014

Hjem, kjære hjem!

4 timer for en eksamen, med totalt seks spørsmål høres kanskje ikke så mye ut. Men utrolig og tiden flyr når man sitter der å skriver, mens man kjemper mot kramper i hånden, som baner seg vei oppover i armen. Samtidig som en ser på klokka og tiden begynner å gå mot slutten.

Eksamens vakten annonserer at det nå er en time igjen til innlevering, da skal alt være riktig nummerert med sidetall, kandidatnummer, dato og fag kode. Gjennomslags arkene alle svarene står på, skal sjekkes for og se om det er leselig på alle tre. Etterfulgt av å dele de i tre bunker. En med originaler, en med gule ark og en til deg selv. Så skal disse i hvert sitt omslag ark og kontrolleres av en eksamensvakt, innen klokken har passert 13.00.

Etter endt eksamen var det på tide å komme seg tilbake til hybelen, Synet som møtte meg var et bomba skrivebord, med bøker, ark, pc, ledninger og litt annet diverse. Greit å få ryddet opp i alt det før neste emne starter igjen på mandag. Etter en kjapp pakking var det klart for avreise hjem til mamma igjen.

Den hjemreisen viste seg og ikke være like lekende lett som før. Med tog for buss, vente på neste tog, buss som gikk ti minutter før det jeg trodde også vente en halvtime på neste buss. Da var det godt å endelig kunne synke ned i bussetet, med musikk på øret og hetta på hodet, for å halvsove en times tid.


Vel hjemme hos mamma igjen, var det en veldig glad firbeint som ventet på meg. Nå skal det slappes av i sengen resten av kvelden og ta igjen kos for de siste tre ukene. 

Go'helg! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar